Aerophotostock is een luchtfoto- en video beeldbank gespecialiseerd in Nederlandse onderwerpen. De ruim 7600 recente en historische stockfoto's en video's zijn direct te downloaden op hoge resolutie. U kunt via het "search" tabje rechts of boven de gallerie foto's zoeken.
Een collectie van ca. 8000 luchtfoto's uit de periode 1990 tot 2014 kunt u, in lage resolutie, vinden op de Aerophoto-Schiphol website.

Aerophotostock vernieuwt de luchtfoto collectie met grote regelmaat, de zoekresultaten van Google kunnen daardoor verouderd zijn: gebruik de zoekfunctie van de site om de meest recente opnamen te vinden.

Indien uw zoekaktie niet het gewenste resultaat oplevert helpen we u graag met het vinden van de juiste beelden, bel of stuur een email.
Op alle foto's en video's op deze website is auteursrecht van toepassing.

Aerophoto-Schiphol luchtfotografie
Loes van Marlestraat 21
1382 ML Weesp
postbus 7716
1117 ZL Schiphol
020 6484925
0651407229
info@aerophoto-schiphol.nl

 

 

Naast de stockfotografie is fotografie in opdracht één van de belangrijkste activiteiten van Aerophoto-Schiphol, we onderscheiden ons door onze focus op kwaliteitsfotografie en ons probleemoplossend vermogen dankzij een jarenlange ervaring.

 

Wat kost het maken van een luchtfoto?
De kosten van het maken van een luchtfoto bestaan uit de vliegkosten en de tijd dat de fotograaf werkt aan de opdracht, deze kosten verschillen per opdracht, niet alleen door de ligging van het object maar ook door de keuze van het opname platform (vliegtuig, helikopter) en de tijd die er ter plaatse wordt gecirkeld. Ook kan het zijn dat er tijd voor nabewerking wordt gecalculeerd bijvoorbeeld bij foto's die uit meerdere opnamen worden samengesteld (gestitched). Als wij een opdracht calculeren gaan we altijd uit van een optimaal resultaat, de goedkoopste zijn is niet ons doel, een degelijk advies geven en een aansprekende set foto's leveren wel. Wij hebben een uitstekend luchtvaart netwerk en zijn zeer ervaren in het plannen en vinden van oplossingen om zo efficiënt mogelijk te fotograferen.

Hoeveel foto's maken jullie ?
Tijdens de briefing bepalen we samen met de opdrachtgever welke opnamerichtingen, en opnamehoeken de beste beelden opleveren, tijdens de opname concentreren we ons op die opnamen, als we tijdens het fotograferen andere verrassende standpunten zien maken we daar uiteraard ook opnamen van. Van elke opname maken we 4 a 5 variaties. Na de vlucht bieden we u een ruwe selectie aan in een online presentatie zodat u uw keuze kunt maken voor het afgesproken aantal opnamen welke wij in hoge resolutie afwerken en leveren. Een gemiddelde online presentatie bestaat uit ongeveer 25 foto's voor een keus van 6 beelden.

Wat wordt er geleverd ?
De beelden worden, afhankelijk van de toepassing, geleverd op ca. A2 300dpi in rgb waarden, de bestanden zijn op kleur en contrast bewerkt op een gekalibreerde monitor en voorzien van een AdobeRGB kleurprofiel. De bestanden zijn inclusief publicatie- en reproductierechten t.b.v. de opdrachtgever.

Wanneer wordt de opdracht uitgevoerd ?
We kunnen de opdracht uitvoeren op elke gewenste dag en tijdstip, in de praktijk vliegen we de meeste opdrachten in combinatievluchten op heldere zonnige dagen. In de planning wordt rekening gehouden met de meest gunstigste zonnestand voor elk object.

Geven jullie korting bij meerdere objecten?
Meerdere objecten binnen één opdracht leidt meestal tot de mogelijkheid de vluchtkosten te verdelen over meer objecten zodat het deel vliegkosten per object minder wordt, dit zorgt voor een lagere prijs per object. U zult in onze offerte geen post "korting" vinden maar kunt ervan uit gaan dat we scherp calculeren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Powered by PhotoDeck