Aerophotostock is een luchtfoto- en video beeldbank gespecialiseerd in Nederlandse onderwerpen. De ruim 13.500 recente en historische stockfoto's en video's zijn direct te downloaden op hoge resolutie. U kunt via het "search" tabje rechts of boven de gallerie foto's zoeken.

Aerophotostock vernieuwt de luchtfoto collectie met grote regelmaat: gebruik de zoekfunctie om de meest recente opnamen te vinden. Indien uw zoekaktie niet het gewenste resultaat oplevert helpen we u graag met het vinden van de juiste beelden, bel of stuur een email. Op alle foto's en video's op deze website is auteursrecht van toepassing.

Aerophotostock is een luchtfotobeeldbank van Aerophoto-Schiphol.nl. De beeldbank biedt specifieke gebruiks-licenties voor verschillende toepassingen, de kosten worden bepaald door het soort toepassing, afbeeldingsgrootte en eventuele oplage. Een licentie overeenkomt treedt in werking nadat de verschuldigde vergoeding is overgemaakt aan Aerophoto-Schiphol.nl.

Intern gebruik, presentaties, gebruik in aanbiedingen/offertes
Gebruik in, bijvoorbeeld, vastgoedsector voor o.a. on-demand brochures of offertes (enkele stuks), pitches, presentaties en voor het vervaardigen van art impressions of een enkele print voor eigen gebruik.
De kosten worden bepaald door: bestandsgrootte

Intern gebruik, presentaties, gebruik in aanbiedingen/offertes + internet/social media onbeperkt in tijd max 2500px breed
Gebruik in, bijvoorbeeld, vastgoedsector voor o.a. on-demand brochures of offertes (enkele stuks), pitches, presentaties en voor het vervaardigen van art impressions of een enkele print voor eigen gebruik. Deze licentie is inclusief gebruik op internet, maximale breedte 2500 pixels onbeperkt in tijd.
De kosten worden bepaald door: bestandsgrootte

Gebruik op één website, één online artikel, onbeperkt in tijd Internet gebruik op één website en social media, onbeperkt in tijd
De kosten worden bepaald door: bestandsgrootte

Brochures, folders, advertenties, marketing commercieel gebruik in gedrukte media en campagnes
De kosten worden bepaald door: oplage en afbeeldingsgrootte

Kranten, tijdschriften redactioneel gebruik in kranten en tijdschriften, gedrukte media, ongeacht oplage
De kosten worden bepaald door: afbeeldingsgrootte

Boeken gebruik in binnenwerk boek of op cover
De kosten worden bepaald door: oplage en afbeeldingsgrootte

Educatieve uitgaven, per methode gebruik in educatieve boeken per methode, ongeacht oplage
De kosten worden bepaald door: afbeeldingsgrootte

Neem contact op met ons indien u twijfelt over de juiste licentie of als u een combinatie van licenties nodig heeft.

Aerophoto-Schiphol luchtfotografie Loes van Marlestraat 21 1382 ML Weesp 020 6484925 0651407229 info@aerophoto-schiphol.nl

Powered by PhotoDeck